Article

5 redenen om met ons een SaaS product te ontwikkelen

Download page as PDF

Ben je op zoek naar een partner of leverancier waarmee je een SaaS product kunt ontwikkelen? Graag geven we je vijf redenen waarom wij thuishoren op je short-list!

1. Wij kunnen zowel partner als leverancier zijn

Onze droom is om uiteindelijk (mede)eigenaren te zijn van meerdere SaaS producten. De essentie van ons bedrijf: “Met toffe mensen, gave dingen maken”. Uiteraard kun je ons inhuren als leverancier om mee te werken aan uw SaaS product. Nog liever werken we samen met je als partner!

2. Uniek in het afstemmen van Business Goals & User Needs

Wij zijn UX designers in hart en nieren. De gebruiker en haar ervaring staat bij ons altijd op nummer 1. Omdat wij geloven dat dit bepalend is voor het succes van jouw product. Maar wij zijn ook ondernemers. Wij begrijpen business. Daarom helpen wij je als geen ander in het afstemmen van deze twee.

3. Onafhankelijke op gebied van development

Wanneer je een SaaS product ontwikkelt, ontdek je dat er zoveel fases en onderdelen zijn. Wij zijn geen developers. Wij zijn concept, strategie en design. Wij helpen met het ontwikkelen van het concept, strategie en design van je SaaS product. Waneer je samenwerkt met ons, kun je dezelopmen in-house uitvoeren, uitbesteden aan een agency of freelancers inhuren. Uiteraard kunnen wij hier wel in meedenken en adviseren. Als je daar behoefte aan hebt.

4. +15 Jaar ervaring

In onze carrières zijn wij werkzaam geweest als freelancers, designers bij agencies, we hebben zelf webshops en SaaS product ontwikkeld. Je hebt ons gezien en gesproken aan de kant van de opdrachtgever. Ook zijn wij zelf de opdrachtgever geweest voor het laten ontwikkelen van een Saas product. Bij grote en kleine namen. Namen als FD, Philips, Vodafone, PWC, LEGO, ADIDAS, Media Monks en vele anderen.

5. Gecertificeerd Design Sprint Facilitator

Een Design Sprint is een vier-daags proces om de oplossing te vinden voor complexe problemen. Dit doen wij door samen met jouw team nieuwe oplossingen te bedenken, een prototype te maken en valideren in slechts vier dagen. Wanneer je een SaaS product ontwikkeld is dit een absolute must. Dit is je proof-of-concept. Zo bespaar maanden aan tijd. Check hier voor meer informatie over Design Sprints en Remote Design Sprints workshops.

Related posts

Schedule your free Digital Innovation session today

On your free phone consultation, one of our experts will discuss Strategy, Innovation Goals and explain our methodology.

Schedule now →